Friday, June 28, 2013

Zila's Wedding at KL

My ayah punye adik finally married.And  here's are the reception photo at KL.I x pasal pasal jadi pengapit terjun sbb baju ikot tema.Hiks .malu aiiiii.OPPS gmbr bride and groom xde.

Hi hi hi !!!! Lamenye tak update!Sorry been bz with life! Hiks glad to come back here !Taraa here I am !New me! New Aten Abil! OPPS

Thursday, December 01, 2011

marilah berdamping denganku duhai syg.

hye saya aten.
saya berumur 20 tahun.
lahir pd 17.10.1991
tinggal di shah alam
saya single.
sering dikecewakan.
kalau awak ade ciri ciri mcm choi minho.
meh la masuk meminang saya.
hahahhahahah :P

nangis weh.

Gambar ni tibe tibe muncul dkt news feed yang lame lame yang keluar kat sidebar fb.i was like damn kenapa keluar gmbr ni.rindu betol.tapi sekarang sume dh separate and make our own way.takde dh mcm dulu.buat hal masing masing je.benci lah.perasaan ni nak sedih kenape?benci benci benci diri sendiri!

SINGLE quotes ladies!

  • “Don’t worry if you’re single. God is looking at you right now and saving you one for someone special.”
  • “A lot of people are single because they value their peace of mind. Unhealthy relationships can be so damn stressful.”
  • “It’s healthy to spend some time alone. You need to know how to be alone and not be defined by another person once in awhile.”
  • “I’m NOT single, and I’m NOT taken. I’m simply on reserve for the one who REALLY deserves my heart because they say good things take time.”
  • “Just because you’re single doesn’t mean you’re not good enough for anyone. Just means no one is good enough for you, yet.”
  • “I rather be single then be in a relationship where I’m being disrespected and cheated on.”
  • “Being single doesn’t necessarily mean you’re available. Sometimes you have to put up a sign that says ‘Do Not Disturb’ on your heart.”
  • “Sometimes, singles are luckier. They have only themselves to worry about. Less expense, less stress, less mess.”
  • “Single isn’t a SAD STATUS! Its a word that describes a person who is strong enough to live life without depending on the other.”
  • “SINGLE = Stress Is Now Gone, Life’s Easier.” “Single is the new sexy.”
  • “Single people have all the fun!”
  • “Single: not bothered and not looking.”

10 reason why being single is ROCK!

1. You can flirt with the guy next door or the cashier at the grocery store without having to explain yourself.
2. Don't have to deal with annoying girlfriends/boyfriends
3. Dont' have to deal with remembering anniversaries, etc.
4. No stupid 'love' drama
5. You get alone time (which for me, is really frikkin important xD)
6. You don't do stupid things for 'love'
7.Not constantly bumping your face with someones else.
8. You can do whatever you want, whenever you want, however you want, with whomever you want!
9.You can drool over anyone you want without feeling guilty
10.you never get hurt by the person you love

Wednesday, November 30, 2011

new me,new life,



Selepas menyingle kan diri.i menjadi agak liar.hahah liar?apekah?takdelah maksudnye i bnyak lepak kat luar dri duduk rumah hari hari kuar mlm lepak smpai 4-5 pagi.menggembirakan diri.dan i sngat bahagia dgn life skrg.menjadi diri sendiri.memang i banyak hilang orang yang rapat ngn i.but life must go on.what to do.pergi mampos org nak kate ape i just live my life and tak kacau hidup kau.so here i am.new image ,short hair.become wild anddddd searching for newww boyfriendddd.meow :)banyak krisis yang berlaku lepas je dukung i break up, pastu dtg time bahagia tapi kejap jugak.then hilang kawan sbb misunderstanding,hilang mcm mcmlah.mule mule its hard for me.rase mcm nk berhenti je unisel time tu.tp buat ape nk backoff and bagi org ketawakn kite.so move on pg classs balik kelas terus balik rumah.no more lepak and socialize lagi.memang dh x lepak langsung oke.i dh x de hati nk lepak dgn colleguemates lagi.lagi lagi lepas krisis dgn are tu terjadi.skrg i hanya ade isha mazlan je,dia je sorg yang still be with me no mtter ape org nk ckp.thanks babe.and to wana and jua thanks sbb selalu bagi aku lepak rumah korg.bile aku rase mls nk blik rumah :)thanks to my family jugak yang bnyk membantu serta .takpelah kalau org dh benci takkan nk paksa dia suke kite pulak kn? kepada colleguemates, mulai next sem aku takkan lepak setable bile makan,aku takkan naik sekereta dg korg dah dan takkan buat ape ape lagi bersama.aku akan buat hal aku dan takkn ganngu korang dah.walaupun dh nk hbis sem.ape yang aku bole kate semua memori kite tetap aku simpan.dan aku tetap akan pegang kate kate aku "friends is forever" .dah la penat k.bye.

boyfrengg baruuu saya


baby,i love you okay!awak totomey sangat .kite geramm!

move on and be happy

look at that smile !

Thursday, September 29, 2011

game over !

the game is over.we're done! ok bye!

Monday, September 26, 2011

day 1: ignored him eventhough i miss him.

ok aku dlm proses bersendirian daripada bf aku.
aku malas nk terhegeh hegeh cri dia.aku penat.bia diaa pulak terhegeh hegeh kat aku.
dia dh buat silap besar nk tipu aku.
memang tak ah aku nk terima je .
aku kene kuat sekarang.memang jauh hati rinduu ade.
tp ego kene tinggi.
asik asik aku je mengalah mane boleh tahan bhai.
aku tunggu kau cari aku balik.
aku bagi mase seminggu.tak cari jgk.
byebye lah.
kau memang tak syg aku lah maksudnye.
takpe aku tungguu event aku setlle sume.
untuk hari ni aku x cari kau dan kau x cri aku jugak.
ok kau ego.skrg kite lawan.maybe dulu aku mengalah walaupon itu salah kau
sekarang tidak lagi.aku seorang yang ego.ok dh lah.
bye.tp kdg kdg sedih sbnrnye.nangis jugak.hati perempuan kan.

Saturday, September 24, 2011

event DUKUNG is around the corner.


omg omggg.event lgi semingguuu!cuak kottt.rase mcm nk pengsan pon hadooooo.aihhh seminggu ni penuh dgn keriangan bersama si boyfren dan rakan rakan sesosial. hahaha best gila .bnyk buat kerja gile stay up late night laaaa.papeon my baby always be by my side wherever i go.love youu bieebiee.heeeeeeee :) baby nanti kalau sy takde selama 3 hari awak jgn nakal nakal taw.gonna misss youu soo muchhhhh babyy! :( aloooooooooo takpelah demi subject event management.tapi hari khamis tu kite kuar tawwww.kene jumpeeeee jugak!!!!

Sunday, September 11, 2011

mallaca baybeyh.


Ok trip to malacca last saturday.heading to syera house at ayer keroh. with are ,baby and arel. dlm 3 kete konvoi.sume kumpul2 gerak kol 11am then lalu highway dlm kol 2 lebih smpai dah.sampai sampai je lunch hour kn.mak syera masak lauk ikan smabal ,ayam goreng,homaigoddd sedappppp okayyy. hee after that lepak lepak tgk charlies angel ,then ptg tu kuar jln jln area melaka .pg tmpt river cruise ,take picture then pg jusco melaka i sbb are nk beli tako tao.hee then dlm kol 8 lebih balik rumh syera.bali balik,dorg dh siap bbq.hee sorry syera ,lame nau g jln lupe nk balik plus sesat taw.hee mkn sedap ayam bakar,.spagethi,sotong bakar and etc.then syera suruh masak kuah spagethi lagi.masak lahh.hee sedap kott.bg i memang sedap ah.sendiri masak kn.ecehhhhh.heee then dh hbis mkn lepak lepak sume kol 11 pm gerak balik shah alam.hujan pulakk,pastu aircond buat hal.damnn memang berkabus ah kete.damnn ,my baby dh mcm slow je bwk sbb bahaya kottttt.dh lah hujan plus berkabus lagii.yg lain dh membutee.i stay up sbb risau kn baby tu ngantok.borak borak ngn dia bg dia segar.urut urut sikit.then dlm kol 1 lebih smpai dh hntr arel and are balik.then i pon balikkkkkkkkkkkk. exhausted gile.balik balik terus tido .pukul 12 tghri baru bangun tido.heeeeeeeeeeee ok thats all.a big thanks to syahirah liyana family.ade mase we all dtg lagi.heee :) thanks alot kat baby yang drive pegi balik melaka.thanks sngt.love u Asri !

Friday, September 09, 2011

what i want for my birthday ?

hello guys.haritu mase lepak lepak ngn baby.then suddenly dia ask "birthday awak nk hadiah ape ?"and i was like "hmm saya nk awak buat surprise party with my fren sume kat tmpt yg luassss dannnn tenang!" and dia jwb" lah dh x surprise la cmtu." aah kn memang x surprise lahh knn.hahah then i jwb" saya nk awak ade dgn saya sepanjang hari spend time ngn saye pon dah cukup." heee then dia senyum je.yes baby saya hanye nak awak layan saya seharian dan bawak saya pg jln jln pon dah cukup.and of course i want it to be the special date lah kann?we can go watch movies,mkn aiskrim, main game an etc.my birthday lambat lagi but will coming soon kann.so x salah kot k berangan siap siap.heheh.ok lah .gtg.i need good sleep.Love youMuhamad Asri. nites :)

Thursday, September 08, 2011

omg busy !

Oh hello!I've been busy lately.freaking buzy bebeh.with assignments,open house and etc.OMG OMG.Rase mcm balik rumah untuk tido pastu bgn pg class dan balik clss tido bgn balik dan seterusnyeee.kadang kadang samapai tak balik rumahhh kannn.okay ayah n ibu bising dahhhhhh.dah namenye student memang ah cmnii kan lifeee.heee :D anddddddd nk cite ni td pg open house mbsa kat wisma mbsa lah. dpt invitation from my baby lah.dia kn dh strt kerja govermentt.cehhhhhhh tgk bf i pakai smart smart mcm tergugat pulak iman guaaaaa.ehhhh ape niiiii.ok back to the open house mbsa td,td gerak pkul 1 tggu are hbis clss sume then gerak sane 4 org isha ,syera are and me.hee mule mule smpai mcm segan gilee wehh serious shit ramai gile orang pakai baju raya sume,and we all was like sempoi hbis sekadar jeans ngn tshirt kannnn.then call bf i suruh pickup kat entrance.after dh pickup sume pg cri table nk mkn mkn sume.sumpah bnyk gile mknn.tak tawu dh nk mkn ape .ade laksa,mee kari,satay ,rojak,ayam golek okk dahh stop.bnyk bnyk kang terliur air liur haaa.dah hbis mkn sume,jumpe baby jap ckp nk balik ape sume.then blah laaaa.memang kenyang ahh,thanks MBSA,weee.pastu gerak g kelas student project bapak bosan doo.kiteorg lepak dlm kete chill chill dulu dgn aircond,dlm 3 suku bru naik kelas,cool kn sepatutnye class kol 3 yakin naik kelas pukul 3 suku,sebab dh tawu dh takkan miss anything cuz prof x bg lecture pon just akan review email assignment je,daaaa boorinnngggg.dah la 2 hours pulakkk.tak mcm beku pulak sume org dh mcm buat hal masing masing,yang are ngn mel sebelah aku asik buat lawak je.ok terhiburr.lps clssss td g beli cempedak goreng syera ah nk mkn lpk jap pastuu tggu baby amek balik umah sebb moto park kt rumh dia.dlm kol 6 lebih cm tu baliikk hntr are sume.then pg mkn ais krim ngn baby .pastu dua dua mcm dh penat then dia hntr balikkk :).The end.skrg dh kt umah onlineee je dri tadi. ok lah byee guyss!

Sunday, September 04, 2011

back together again.

Ok, bende ni sume mcm kebetulan. i got invitation from mak asri ajak my family gather kat rumah dia.so i was like mcm ok kawan kawan je ajak raye umah standart lah kan. then i tgk family dia dan family i rapat sngt.mcm kebetulan pulak.eventhough our family tak tahu menahu pasal breakup ni.i was like bergenang air mate kot.then nk cover konon pergi toilet.damn i rase mcmmmmmmmm serba salah.and his mom was likeeeee kite settle bende ni baik baik .fuck lahh.lagi lah buat i rase serba salah .asri pon mcm x de mood and diam je.until i pegi tego dia and tnye khabar sume.and he was like" saya tak ok.nmpk mcm ok tp dalam hati tuhan je tawu ." then he asked me pulak the same question, " saya lagi perit awak lagi sakit dari awak tawu x" tup tup bergenang lagi air mate ni haaa.lps mkn mkn sumeee,asri ajak keluar jap.nk bincang katenye.i pon mcm okeh takdehal lah.then dia bwk pegi lpk bistro minum minum.then dh nk g byr dia bg kunci kete and ckp "tggu dlm kete jp,nk g toilet jp" .aku pon oke g tggu dlm kete.then dlm 10 minutes dia balik kat kete and ckp" sorry tggu lame ramai org kat dlm td " .huh?ramai apenye dh mlm kottt.dah mule suspicious.then dia sekejap sekejap pegang poket dia.dlm poket dia ade bunyik mcm plastik.aku pon x expect pape lah ingt dia beli brg ke td.then tibe tibe dia kuarkn ferrero rocher and ckp " saya nak awak balik dan saya nak awak jadi milik saya balik" and i was like of course meltinggg and i ckp oke nnti sy bg jwpn. pikir pikir balik aku memang sayang dia lagi.perempuan tu pon dh ckp sorry kat aku.dh settle pon .tp papepon aku still kene berhati hati dgn si maya tu.dia kinda bitch sebenarnye. and korg sume mesti bole agak jawapan ape aku bg kan? "YES ". tu lah jawapan aku.dia berubah dan aku pon akan berubah menjadi seorg yg tak mudah cemburu buta tapi pada mase yang same berhati hati.mesti ramai org ckp aku bodoh sebab terima dia balik kan? semua orang akan jadi bodoh bile bab cinta. ok bye nak tdo.love u gemok !

kuli batak betina

aku dah tak tahan lagi asri .
kau suke tipu aku.
kau selalu abaikan aku.
kau selalu lebihkan kawan kawan kau.
aku selalu mengalah.
aku selalu pujuk kau.
tapi kau tak pernah pujuk aku.
aku sayang kau sangat tapi hati aku dah tak bole.
aku dah tak bole terima kau lagi.
kau sanggup pilih bestfren kau si mayang tu .
kau buang aku sebab betine tu.
sampai hati kau kan.
kau kate aku takde hak.
kau kenal diaa dulu dari aku.
ok fine aku mengalah lagi.
aku backoff. kite putus !
kau puas sekarang huh maya?
kau dah menang!
asri cari kau balik dan asyik backup kau ,bukan aku.
kau sekarang mampu tersenyum dan gelakkan aku.
sekarang kau bole lah kuli kan asri tu .
dia ade kereta kan kau bole ajak dia gi hntr kau g rawang ,balik puchong .
heaven kan hidup kau? ade orang yang bole dikulikan?
dan asri kau kenapa jadi bodoh ikut ckp perempuan tu?
ntah ntah kau dh kene nasi kangkang kot dgn dia?
ahahahahahah pegi mampos kesah pulak aku.
aku dh nasihat kau bnyk asri,kau yang tetap nk jadi bodoh dan nak sangat jadi kuli batak dia.
nahhhh sekarang kau bole jadi kuli batak si maya tu sepenuh masa.
seronok kann?
tak payah cari aku lagi.
anggap je aku tak pernah ade dlm buku hidup kau.
selamat tinggal MUHAMAD ASRI BIN SHAROL AFANDI .

Tuesday, February 01, 2011

up down

hidup selalu ade up and down kn.mcm tulh hidop aku skrg.semau yg aku rase hnye sekejap je.
bahagia yang aku rase hanye sekejap je.kasih sayang yang aku rase ponnn kurgg sngt.nth la bnyk gadoh dri syg kot.x phm laaaaa.kdg kdg sku hnye mampu bersedih je.nak nangis dh x larat dhh.hmm

Saturday, November 27, 2010

all i have-jlo

Love is life,
And Life Is Living,
It's Very Special

Its such a shame but I'm leaving
Cant take the way you been treatin me
And its crazy but oh baby
it dont matta whatever dont phase me

I dont believe you wanna leave like this
I dont believe I just had my last real kiss
I do believe we'll laugh and reminice
Wait a minute dont bounce baby
Lets talk about this

well im bouncing and I'm out son
I gotta leave you alone

'Cause im good
Holding down my spot
And I'm good
Reppin the girls on the block
And I'm good
I got this thing on lock!
So without me you'll be fine, right?

All my pride is all I have
Pride is what you had, baby girl I'm what you have
You'll be needing me but too bad
Be easy, dont make decisions when you're mad
The path u chose to run alone
I kno your independent you can make it on ur own
Here with me you have a home
Time is of the essence, why spend it alone?

The nights I've waited up for you
Promises you made about coming through
So much time you wasted,
Thats why I had to replace you

It makes a chap nervous the thought of settling down
Especially when he's creeping all over town
I thought my tender touch could lock ya down
I knew I had you as cocky as that sounds
The way you used to giggle right before I put it down
It's better when you're angry come here I'll prove it now (come here)

Stop playing, you gaming, I got to leave you alone

'Cause im good
Holding down my spot
And I'm good
Reppin the girls on the block
And I'm good
I got this thing on lock
So without me you'll be fine, right?

All my pride is all I have
Pride is what you had, baby girl I'm what you have
You'll be needing me but too bad
Be easy, dont make decisions when you're mad
The path u chose to run alone
I kno your independent you can make it on ur own
Here with me you have a home
Time is of the essence, why spend it alone?

People make mistakes, to make up, to break up
To wake up cold and lonely
And chill baby you kno me, you love me, I'm like your homie
Insteada beefing come hold me, I promise I'm not a phony
Dont bounce baby, consol me, come here

Ain't Nothin' you can say to me that can change my mind
I gotta let u go now, Nothin will ever be the same
So just be on your way, go ahead and do your thing now
And theres no more to explain to me ya kno
I know ya game I'm not feelin' what you do(and im good)
So I'm bouncing and I'm out son (im good)
I gotta leave you alone yeah yeah

All my pride is all I have
Pride is what you had, baby girl I'm what you have
You'll be needing me but too bad
Be easy, dont make decisions when you're mad
The path u chose to run alone
I kno your independent you can make it on ur own
Here with me you have a home
Time is of the etssence, why spend it alone?

p/s;goes to my situationn

Friday, November 26, 2010

Im in loveeeee!



ALOLOLOLO PERRY THE PLATYPUSSSSSS SHOOO CUTEE!

AWARDDD BHAIII!

award from sistaa teyaaaa bebeh :)

1. berikan 1 nick name untuk saya
Madame Adlene & rakan rakan panggil saya ATENGG .

2. ucapan untuk pemberi award ini...
Thnx sis teeya syg!I laff you lahh!

3. berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
Katy Perry,Taylor Siwft,SHinEE,2NE1,Jojo,Chris Brown.

4. Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower
Farah
Farina
Kay nisa
Moy sam
Aqilah Mahmud
Hazriq
Amira farhana.
Emon
Teyn
Ashaa

Tag.sekian.:D

TAGGED DR SIS TEEYA SYGGGG!

Ape yg paling penting dlm hidup korang?
Family & Friends & BF.

Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
Baju ,baju & baju !

Adakah korang bercinta sekarang?
ye kot.

Berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
Kalau ade jodoh ,lame lahhh

Di mana korang akan jumpe kekasih korang?
depan rumahje selalunyee

Novel/Buku/Majalah terakhir korang beli?
Cosmopolitan

Antara mak dan ayah korang, yg mane korang lebih mesra?
Ayah sy cool.

Namakan org yg betul2 korang nak jumpe dlm hidup korang?
Ermm,nobody buat mase skrg.

Namakan tempat yg korang betul2 nak pergi?
Seoul,Korea.

Pilih salah satu.. peluk atau cium?
I prefer peluk,sebab rase safe bile kene pelok.

5 lagu yang bermakna dalam hidup korang?
1.Firework-Katy perry
2.Dan bila esok-Sofaz.
3.Speak Now- Taylor Swift.
4.Teenage Dream -Katy Perry
5.Forget bout me-Lil Bit

Beritahu 3 perkara tentang orang yg tag korang?
1.Die penyayang.
2.Good listener.
3.Sngt baik :D
love u sis teeya!

5 benda yg korang syg sgt2 dlm hidup korang?
1.My family
2.My friends
3.My Mr RIGHT.
4.My cat Ferra
5.My iphone 3gs.

Bila tarikh lahir korang dan kat mane korang sambut tahun lepas?
17 October 1991,kat rumah with my family dgn homemade cake atok sy buat!yummy !

5 blogger yg korang nak tag?
1.Fara
2.Farina
3.Kay nisa
4.moy sam's
5.Zila


Thats all!hehe

Thursday, November 25, 2010

saya beruntung

beruntung sngt sebab bile sy down ade jugak org yang sudi menceria kn saya.
YA ALLAH kenapalah kau nk uji aku smpai mcm ni?takpe mungkin ade hikmah semua ini jadi.Mereka ade bile aku perlukan dan mendengar cerita dan tangisan aku dgn sabar.terima kasih korggggg.hanya tuhan yang bole bls baik korg.bile aku strt nangis isha buat lawak semata mata nk ceriakan aku,syera bagi kate kate semangat.wana ajak aku mkn untuk menggembirakan hati.baik kn?memang selama nie aku rapatt dgn dorg but this time aku memang palinggg terharuu.sebab for the first time aku nangis kat kawan kawan aku and at the same time aku ade prob and they help me without even care bout others.Memang sumpah aku terharuuuuu.sebab aku memang down gile.byangkan time bawak moto ni bole nangis,blik rumah nangis,dpn lappy mennagissss.ya Allah tuhan dan mereka je yang tawu condition aku sekarang.YA ALLAH SBERIKANLAH AKU KEKUATAN UNTUK MENGHADAPI SEMUA INI.BUAT MASE SEKARANG FAMILY & FRIENDS YANG BEHIND MY BACK.so THNX YOUGUYS! Kherwana Omar,Syahirah Liyana & Baisha Mazlan!

:(

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

p/s; i hate you.

Love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Darling CHOI MIN HO i sayang you sorg je.You sorg je taw!you nyanyi sedap.selalu buat i teringat kat you.x bole tido mlm.mandi x basah mkn x kenyangg.homaigoddddddd.youu i nakk sngt u ade dgn i .bile i sedih u nyanyikan lagu.awwww so sweet kan. bile eh agak agak mimpi bole jd kenyataan?

new sem start.

mcm mcm jadi.
ibu masuk hospital.
gaduh dgn bf.
menangis.
streessss.
mcm nk mati.
ho mai godd.
bencii.
pleaseee i wan my old life back !

Friday, November 19, 2010

Wednesday, November 17, 2010

zafeerah Aqilah baby cousin


saya comel kannnn?

Gambo kene banjir tu yang jadi hok gini.

I dh ade facebook taw time ni,advance kan?


Hello?eh i tak dgr la line x clear.call balik ok.i nk smbung shoot sofa cap kuda ni.haha

Selamat hari raya Aidil Adha

P/S :sekali sekala bertudung comel kan?
muahaha

Monday, November 15, 2010

My beautiful rainboww

From left me,syahirah liyana,norbaisha,& abul basyar !
Her name is Nor Baisha Bt Mazlan.
She's kind.Easy going.Friendly.
.Suke bahan braces die ngn 'cupcakes yang comell sngt too !"
I love her to death!hehe
Her name is Syahirah Liyana Bt Shahrol Lalli.
She's is very kind and very softspoken.
Dia sngt baik smpai kdg kdg org yg perangai mcm sial pijak2 kepala.dia.
tapi dia still sabarr je.Ya allah syera tolong lah jadi tegas eh ?
Syg budak kecik ni.HEHE
His name is Abul Basyar B. Mazlan.
Die gayboy terhott diuniverse !
haha die ni kepala gile gile bole masuk air.haha
suke kwn ngn kau!
suke lucah lucah .bahan org.haha
bestt!papeponn kau terbaekk nokk!
mak sukewww!
:P

P/S: Love them.You HURT them.Means you hurt me too.We do come in package!hehe :DDDD

I loveee leopard print so freaking bad!

P/s: in the picture is only a part of my leopard print collection !
heheh

Sunday, November 14, 2010

aum aum





Dear CHOI MIN HO I lafffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff youuuuuuuuuuuuuuuu!

Friday, November 12, 2010

5 Definitive Signs That Your Boyfriend Loves You

Don't worry there is a solution to know if your boyfriend loves you. The following are some definitive signs to look for:

• Fascination:

There are several signs which show that your boyfriend loves you. One of them is that he will show great interest in all your activities. He will ask you about all your day-to-day activities. Also, he will be keen to know what is happening in your life and will be asking all the things which are linked with you.

• Calls you frequently:

One of the signs that your boyfriend loves you is that he will make frequent & repeated calls. Generally, men do not attend calls and women criticize that men never return calls. The man who really loves you will surely make a call at least in a day. If you try to forget him, he will surely remind his presence felt by at least calling once in a day. And even if you remind him to call you every time and still he doesn't call you, it means that it's all over.

• Introduces to his family:

The role of family in every person's life is very essential. If the person introduces you to his family then that is one of the good signs that your boyfriend loves you. It is obvious that if a person feels that the person is fit for him he will introduce you to his family. Another promising sign that your boyfriend loves you is that he will plan a meeting with your family.

• Frequent Excuses:

One of positive signs that your boyfriend loves you is that even if he is busy he will find some time to talk to you. In his busy schedule, he will find some time to spend with you. If he loves you, he would not give any regular excuses, instead he will try all the possible ways to meet you.

• Future Planning:

Observe your boyfriend's behavior! If he prefers words like 'we' or 'us over 'I' and 'me' then you know he really thinks of the long-term relationship with you.

50 things boys don`t know about girl

1. Girls hate it when guys say perverted things.

2. Girls like to be told that they?re beautiful, rather than hot, pretty, cute, or sexy. It just gives more meaning.

3. Girls love to feel special, even though they might not show it.

4. Girls talk about EVERYTHING with their girlfriends. So that means, you?re possibly 90% of their conversation. And believe me, trash talking takes up most of it, unless you?re a Greek god, which you?re not.

5. When girls are online, they want the guy to instant message them first, and they literally burn up inside when they?re not messaged. Of course, when they are messaged, they play it all cool and go ?oh, hey? as if they just discovered your message.

6. Girls have a thing for guys who dress GQ.

7. Girls love it when guys are over 6 feet.

8. Girls find it awfully attractive when guys wear just a white t-shirt and jeans and yet they happen to look awesome in it.

9. Remember. Sense of humor. GIRLS LOVE GUYS WHO CAN MAKE THEM LAUGH.

10. Girls hate guys with bad hygiene. So put on that deodorant and clip those nails!

11. Girls love guys who know how to dance.

12. Girls love it when a guy pulls them close by the waist.

13. Girls go crazy when a guy smells good.

14. Girls hate cocky guys.

15. Usually, when a girl is sarcastically mean to you, it means they?re attracted to you, but are afraid that they?ll be showing too much.

16. A kiss on the hand with the right timing can be a REAL TURN-ON.

17. Girls have a thing for guys who sport blazers with a destroyed tee underneath.

18. Girls have a thing for guys who have messy sex hair.

19. Some girls can think about their crushes for 18+ hours straight. No exaggeration.

20. When a guy says something really sentimental, girls will remember it forever.

21. The smallest gestures, the smallest stares, and the smallest statements could make a girl?s year. No joke.

22. Girls get embarassed easily, even if guys don?t know what the hell just happened.

23. Girls daydream about their crushes. Like getting married, going on dates, kissing, etc. They just don?t show it.

24. Girls HATE players.

25. Guys who can sing are a major turn on.

26. Guitarists are sexy.

27. When a girl is upset and wants you to listen, she wants you to listen. Don?t give her advice unless she asks for it.

28. When a girl is crying, she feels a lot safer if you pull her close and tell her that everything is going to be alright.

29. Girls love it when guys say their name.

30. Girls don?t like short tempered guys.

31. Sometimes girls just wish that guys would notice when they get a new haircut or if they?re wearing eyeliner.

32. When a girl calls you her loser or her dork, it usually means she?s attracted to you.

33. Girls find it a lot more romantic if you just fall asleep with them holding them with your arms rather than having a night of hot kinky sex.

34. Girls will never say I love you unless you say it first. But that doesn?t mean she doesn?t want to scream it from the top of her lungs.

35. Girls love confidence.

36. Girls don?t like rock-hard guys. They like to know that guys can have a sensitive side too.

37. There comes a time when girls have needs too. Enough said.

38. A girl will cry over you a lot more than you think.

39. A girl?s wounds can last awhile. And when I say awhile, I mean awhile.

40. Girls hate guys who smell bad.

41. When a girl cooks for you, you know you mean a lot to her.

42. Girls don?t like it when you think other women are hot and say it so.

43. Eyeliner is a girl?s essential product. Don?t ever try to take it away from her.

44. Girls hate it, absolutely HATE IT when guys don?t keep their promises. It throws them over the top.

45. Every girl fantasizes about her wedding. Her dress, her flowers, her shoes, her hair. More than you think.

46. Girls hate it when other guys flirt. Yet they flirt themselves too. Ah, the beauty of irony.

47. Girls will save instant message conversations when they like a guy.

48. A phone call, a text message, or a single Hershey?s kiss will mean A LOT MORE than a bouquet of flowers and a box of chocolates on her birthday.

49. Every girl think she?s pretty in one way or another. They just won?t admit it.

50. Girls are VERY SELF-CONSCIOUS when it comes to their looks. No makeup is a very sensitive topic to them

awak tawu nk ambil hati saya !

Hrnie sy nangis je .saya tak tawu kenapa emosi sngt hrnie.dgn result lagi.dgn bf lagi.Ok hal result dh settle mengadap bos besar.n dorg oke sbb drop 1 pinter je kan.nasib baik.Ni pasal bf sy pulakk.sy tahaannn je supaya tgn ni x gatal nk telefon awak bile tgh kerja.saya tahan .tp satu tahap sy rindukan awak sngt2,sy hanya mampu menangis.lps dh puas nangis,tepat pkul 12am ,teros call die.motif nk tepatkan pukul 12 am sebab nk lengkapkn lah sehari saya bole tahan x call die.heehe.so mule mule borak biase je.sampai satu tahap saya ckp kt die"Awak sy rinduu awak sngt!"sambil menangis teresak esak.ya allah malunye aku menangis dlm phone smbil bf dgr.omg tp memang dah x bole control lagii.menangis tanpa henti,sampai one time die ckp dgn lembut sekali "Babyy ,kenapa nangis ni?nangis sebab b eh?alololo dh jgn nangis lagi.meh sini kiss ,muahhh!" saya teros mcm hmmm ok.Then tersedu sedan lagi.then dia kate "Babyy,i love you soo much!Jangan la nangisss "awwww sy terharuuuuu saya ckp saya rindu die lagiii .then dia teros cakap.Ok esok jumpe !saya pon rindu awak sngt2!muahh!awww babyyyyy ,awak tawu nk pujuk hati saya ni bile dh menangis kannn?awak sweet sngtttttt,suke buat saya terharuu.sayang awak sngt Asri!

Thursday, November 11, 2010

nahhh result sy!



walaupun pointer turun1 je dr sem lepas dpt 3.0 but sem ni dpt 2.99 but nvm i've try my best .Takpe aten usaha lagi!chaiyookkkkk

Wednesday, November 10, 2010

Cuakk bhaii!


Ok semalam aku x rase pape.padahal org len sume dh mengelabah.okay aku lek lagii.td bgn pon dh tghrii lekk luuuu.petang pon aku okay lagi.tp bile mlm online fb semua ckp pasal result aku mengelabah dahh.tolonglah aten pehal ngn kau ni?memang patot menggelabah sebab x buat dgn baik mase final.oh my godddddddd!tolonglahh hari ni duduk diam diam jgn bertukar jd hri esok.kalau boleh jgn la jam bergerak pukul 12 am.kalau bole berhenti kejap eh mase?puhleaseeeeee?hehe kesian la kt aku ni.bia lah minggu depan mase baru gerak.okay cukup!aku dh meraban.hahahahhahahhahhahah aten oh aten agak agak result kau warna berterbangan(flying colours haha.)tak?hmm hmmm hmm aku hanya mampu berdoa di dalam hati supaya result oke,jumpe sem depan ptptn dapat .settle!hehe.ok bye.



p;s;Puhleaseeeeeeeeeee result awak jgn mengade ngade nk ade huruf huruf yang malang oke?